Humor är min återhämtning

Mer humor tack!


En av de personerna som står mig absolut närmst, är min bror. Vi har alltid stått nära och följt varandras med- och motgångar. Så även nu. Mot alla odds har han stått vid min sida – verkligen mot alla odds.

Det finns INGEN som kan få mig att vika mig av skratt såsom han. Han har humor likt en död katt. Dvs nada. Precis som mig. Finns verkligen ingen som har så låg nivå på humorn som vi. Jo möjligen mamma, men nä. Likaså hans sötnos till sambo. De är vansinnigt roliga och de mest okomplicerade människorna jag känner.

Humor hörni – det är nog där jag hittar min styrka, paus och återhämtning.

 

Jag är tokförtjust i Småstadsliv och särskilt karaktären Stånk-Tommy samt Agneta& Johanna. Misstänker att jag någonstans har en slags igenkännings-grej till dessa makalöst utflippade karaktärer.

Agneta och Johanna – favvisar från Småstadsliv